Superapu

"Az élet nemi érintkezés útján terjedő fertőzés, amelynél a halálozási arány 100%"

"Kóser" Lajos zsidózása.

Ez most egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett poszt lesz. Kósa Lajos zsidózására reagálnék. Ebből is jól látszik, hogy mennyire az van, amiről már hónapok óta pofázok. Kurva rossz az irány gyerekek!

hirhatar.jpg

"zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe”.

Jé ez érdekes! Októberben írtam valami hasonlót.

"Ráadásul ennél a választásnál megingott az egész eddigi elképzelés, mert a nyilas az simán átszavaz a liberálisokra, a liberális meg gond nélkül a nemzeti radikálisra. Az igazi szélsőjobb, pedig van an
nyira troll már, hogy totálisan ki tudja forgatni a szélsőséges liberális gondolkodást, és gond nélkül forgatja az ellenpólusára."

És egy 44 előtti vicc jut eszembe, ami talán nem is vicc volt, hanem maga a valóság. Egy idős munkás bácsit kérdeznek, hogy minek vallja magát....

-Én kommunista vagyok.
-És kire tetszik szavazni?
-A nyilasokra, mert azok legalább nincsenek betiltva.

Ok, szóval ez elég összetett dolog. És az elkövetkező 25 év arról fog szólni, hogy egyszerre élünk majd a múltban és a jelenben. Das Ist Mein Kampf -mondaná Erzsike. És ugye itt most arról szól a harc, hogy a Fidesz megpróbálja a szélsőjobbot benyelni. Az egy dolog, hogy szerintem eleve rossz ez az irány, mert egy önkormányzati választás, az nem az őszirózsás forradalom. De úgy tűnik ezt nálunk még 2019-ben simán el lehet játszani. Ez ciki. Mondjuk annyival talán jobb a helyzet, mint 93-ban, amikor Csurka Pista bácsi megírta a nyíltan antiszemita dolgozatát, hogy tudjuk, pont az ellenkező hatást érjük el ha tabusítunk. Ha arról lehetett volna nyiltan beszélni, akkor rögtön kiderült volna, hogy egyszerűen faszság amiben az öreg hisz. Valahogy úgy mint ez. Szóval szerintem nem náci, de gyökér.

És nagyon vártam a magyarázatot, ami meg is született.

https://index.hu/belfold/2019/12/03/kosa_lajos_elo_adas_nem_jarulok_hozza_debreceni_zsidok_breuer_peter

Ok. Gondoltam, hogy ez lesz. De ez így rettentő sunyi. És most Domokos Endre János jut eszembe, aki valóban náci. Évekkel ezelőtt volt valami műsorban, hogy azt kérdezték tőle, hogy mi lenne, ha a Vér és Becsület egy afrikai focicsapattal játszana. Azt mondta, hogy olyan nem lehetséges. Erre mondta a riporter, hogy csak jelképesen képzeljük el. Erre mondta, hogy a Vér és Becsület még jelképesen sem focizik afrikaiakkal. Ez így korrekt. Ha már valaki rasszista az vállalja fel. Egy magát keresztény-konzervatív, jobboldalinak valló meg még jelképesen se zsidózzon már! Legalábbis én ezt várnám el.

Ok, nekem az jut eszembe, hogy édesanyám egy olyan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluból származik, aminek egy hatalmas zsidó temetője van. De anyám úgy nőtt fel, hogy soha nem találkozott zsidókkal. Mit keres ott egy zsidó temető, ahol nem élnek zsidók? Ez a politikai kérdés marhára nem zsidókérdés. Most nem 1919 van. Nincs "zsidóveszély", nincs zsidó többségű Tanácsköztársaság . Nincs értelme párhuzamot vonni, mert az nem a valóság. Ez csupán arról szól, hogy a következő kétharmadhoz szükség van a szélsőjobb szavazatához is.

A bejegyzés trackback címe:

https://superapu.blog.hu/api/trackback/id/tr215337992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. mesterséges színezék 2019.12.12. 18:01:32

"Ez csupán arról szól, hogy a következő kétharmadhoz szükség van a szélsőjobb szavazatához is."

Tulajdonképpen nincs szükség, ha az az összefogás, ami októberben gyomron vágta Laláékat, azzal kezd el foglalkozni, hogy honnan indultak és nem azzal, hogy hová érkeztek és hová kéne még.

Lajos semmi egyebet nem tett, csak teszkógazdaságos Eriszként a tömegbe kúrt egy arannyal futtatott, rohadt almát.

Superapu

Friss topikok

  • dr. mesterséges színezék: "Ez csupán arról szól, hogy a következő kétharmadhoz szükség van a szélsőjobb szavazatához is." T... (2019.12.12. 18:01) "Kóser" Lajos zsidózása.
süti beállítások módosítása