Superapu

"Az élet nemi érintkezés útján terjedő fertőzés, amelynél a halálozási arány 100%"

ANONYMUS - Uraim, ez a Harcosok klubja!

Üdvözlünk a Valóságban!



Sokan közülünk – amikor már nem volt kihez fordulni segítségért és nem volt hova menekülni önmagunk elől – akkor ismertük meg az ANONYMUS-t.

A fájdalmat arra használtuk, hogy elkerüljük a valóságot és a szenvedést. Amikor a fájdalom hatása elmúlt, rádöbbentünk, hogy a problémáink megmaradtak és csak súlyosbodtak. Úgy próbáltuk ezt az érzést tompítani, hogy újra és újra használtunk: több fájdalmat, gyakrabban. Segítséget kerestünk, de nem találtunk. Az orvosok gyakran nem értették a problémánkat. Gyógyszerekkel próbáltak meg segíteni. Férjünk, feleségünk és szeretteink mindenüket odaadták nekünk, és belefáradtak a reménykedésbe, hogy hátha abbahagyjuk a beteg szexuális játékainkat és jobban leszünk. Próbáltuk helyettesíteni a fájdalomcsillapítókat, de ez csupán meghosszabbította a szenvedésünket. Megpróbáltuk a gyógyszereket szociális mennyiségre csökkenteni, de nem jártunk sikerrel. Nincs olyan, hogy „szociális” függő.

Amikor mélyen legbelül beismerjük magunknak, hogy tehetetlenek vagyunk függőségünkkel szemben, nagy lépést teszünk meg. Nekünk is egy nappal kezdődött, amikor úgy döntöttünk, hogy használat helyett felhívunk egy felépülő társat és elmegyünk egy gyűlésre. A gyűlések erősítik a felépülésünket. Eleinte talán félünk, mert senkit nem ismerünk. Lehet, hogy többen azt gondoltuk, nincs szükségünk gyűlésekre. Ennek ellenére, ha valami bánt, elmegyünk egy gyűlésre és megkönnyebbülünk. Azzal, hogy rendszeresen eljárunk gyűlésre, felismerjük a más függőkkel való beszélgetés értékét – olyan függőkkel, akik hasonló problémákkal küszködnek és hasonlóak a céljaik. Hozzájuk is eljutott az üzenet:

Uraim, ez a Harcosok klubja!

"Elkúrt nemzedék"



-A Klubja első szabálya: senkinek egy szót se a klubról.
-A Klub kettes számú szabálya: senkinek egy kurva szót se erről a klubról.
-A Klub harmadik szabálya: ha az egyik fél feladja, vagy harcképtelenné válik, a bunyónak vége.
-Negyedik szabály: a küzdelem kétszemélyes.
-Ötödik szabály: egyszerre egy bunyó zajlik.
-Hatodik szabály: ing és cipő nélkül küzdünk.
-Hetedik szabály: minden küzdelem addig tart, ameddig tart.
-És végül a nyolcadik szabály: hogy ha ma este jársz itt először, bunyóznod kell. De nem vállalunk felelősséget az esetlegesen bekövetkezett halálodért. Ebben az esetben a Klub egy pótjátékost nevezhet ki a többlet jelentkezőkből. A Klub nem vállal felelősséget a végső megmérettetésben, ketrecharcba keletkező sérülések, esetleges halálos balesetek okozásáért. A klubtagoknak orvosi igazolással kell rendelkezni arról, hogy maradék heteiket, életüket és fájdalmuk mértékét nem befolyásolják jelentősen a többletteherként szerzett csonttörések, szemkinyomások, zúzódások és karcolások. Az élő emberek és a sztárvendégek biztonsága érdekében elektromos, irányított energiájú támadófegyverek és lőfegyverek használata szigorúan tilos! Szigorúan csak a klubtagok által megszavazott szúró -és vágófegyverek használhatóak.

Mostantól APA (Amerikai Pszichiátriai Egyesület) vadászik egy kicsit. Ugyanis az új DSM-ben már nem léteznek BNO kódok.

Nem kell beszarni Mulder ügynök szexfüggő, úgyhogy az FBI is velünk van!

Emlékezz November 5-re!



Boldog Hatalmat!

(F20.0)

Music for the Jilted Generation

A bejegyzés trackback címe:

https://superapu.blog.hu/api/trackback/id/tr6015473892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Superapu

Friss topikok

  • dr. mesterséges színezék: "Ez csupán arról szól, hogy a következő kétharmadhoz szükség van a szélsőjobb szavazatához is." T... (2019.12.12. 18:01) "Kóser" Lajos zsidózása.
süti beállítások módosítása